Pepe Garrigós, tornarà a encapçalar la candidatura de Compromís. Així ho vam decidir en l’assemblea local celebrada ahir dijous.

El nostre objectiu per la propera legislatura serà convertir-nos en la força de referència en l’esquerra local, reivindicant les nostres polítiques d’esquerres. L’actual alcalde i candidat ha declarat “Les diferents sensibilitats que integren Compromís coexisteixen amb absoluta normalitat i per això ha sigut molt fàcil fer aquest pas avant. Ara, la gent de l’Alcudia de Crespins tindrà un projecte realista d’esquerres que es preocupe de les coses realment importants: les ajudes a la dependència i els serveis socials, els centres educatius de la nostra població, la revitalització de les nostres instal·lacions esportives, energies renovables i creació d’ocupació“.

Pepe Garrigós s’ha mostrat convençut que un Compromís amb més pes reforçarà el camí que ha iniciat el govern de progrés en L’Alcudia de Crespins. “Sabem que haurem d’arribar a acords amb altres forces, però això està en l’ADN de Compromís i no ens dona ni por ni ens molesta. Tenim clar que fa 8 anys semblava impossible apartar a la dreta corrupta de les institucions i es va aconseguir. Segur que ara aconseguirem salvar els nostres drets de les arpes del triumvirat reaccionari. A més a més, Compromís és la garantia de la continuïtat de les polítiques en favor de la majoria en L’Alcudia de Crespins, de les polítiques de benestar i justícia social, de lluita contra el canvi climàtic, de gestió responsable dels diners públics i de creixement econòmic i creació de llocs de treball“, ha afirmat Garrigós.

Pepe Garrigós va reivindicar, així, el paper del nostre partit com a garantia de la continuïtat de l’acció de govern en favor de la majoria social, i per a “no tornar arrere”: “Després de més de 15 anys a l’ajuntament, primer a l’oposició i després en el govern, compte amb la preparació, l’experiència i la capacitat per a ser alcalde i finalitzar tots els projectes que tenim en marxa, perquè el canvi iniciat en 2015 no desaparega“, ha afirmat Garrigós.