L’Alcúdia de Crespins. 29.06.2023. Compromís per l’Alcúdia de Crespins ha sigut informat d’un cas d’homofòbia a l’equip de govern municipal que a més a més es també un abús d’autoritat. Personal de joventut de l’ajuntament va penjar ahir en la porta de l’Espai Jove un xicotet cartell de suport a la comunitat LGTB+ en el dia de l’orgull i va fer el mateix a les xarxes socials. En assabentar-se, el regidor de joventut, esports i contractació -Sergio Muñoz Fuentes- va ordenar la retirada del cartell i ha fet tancar el perfil en xarxes socials de l’Espai Jove.

El regidor Sergio Muñoz ha destacat durant la campanya electoral per algun video al que ha mostrat el seu talant beligerant amb les persones que tenen opinions diferents a les seues i per confondre la neutralitat amb les seues opinions personals. Aquest fet ha vingut a demostrar el que molts ja temíem: Que el PP ha arribat al govern guiat més pel revanxisme i la voluntat d’imposar la seua forma de pensar i viure que per millorar la vida de les alcudianes i alcudians.

Davant aquest fet, que mostra un caràcter homòfob i autoritari demanem la dimissió del regidor a la major brevetat possible. Volem recordar que aquesta persona representa a les 5.224 persones que habiten el nostre poble, no a les 1.542 que han votat al PP. A més a més, la tolerància, el respecte per qui és diferent i valors com el consens i el respecte haurien de ser les guies de les persones que estan al càrrec de la regidoria de joventut. No es pot ser figura de referència per a la joventut del nostre poble amb el pobre bagatge que ha exhibit Sergio Muñoz i pel bé de la gent jove del poble i del seu futur ha de deixar el càrrec i demanar disculpes públiques pel que ha fet.

A més a més, demanem que el Sr. Alcalde Javier Sicluna Lletget presente també les seues disculpes públiques per haver portat la intolerància i la falta de respecte per drets humans bàsics a les nostres institucions municipals.