Renfe i Adif incompleixen les seues promeses des de fa més de 10 anys.

04.02.2022. l’Alcúdia de Crespins. L’estació de l’Alcúdia de Crespins es va demolir el 2011 amb la promesa de la construcció d’altra que substituiria en breu la que s’acabava de perdre. Més de 10 anys de promeses incomplides però sobre tot d’un tractament indigne a les persones que acudeixen a fer us cada dia de les instal·lacions. Fa unes setmanes vam anunciar que a les Corts s’anava a discutir una Proposició No de Llei demanant la construcció de l’estació i fa pocs dies també es va comunicar que aquest havia estat un dels punts importants a la reunió de coordinació entre les alcaldies de l’Alcúdia de Crespins i Canals. El següent pas ha sigut portar aquesta reclamació on el nostre senador Carles Mulet ha presentat una moció demanant l’eliminació dels barracons i la substitució per instal·lacions adequades i accessibles.

El nostre company i alcalde de l’Alcúdia de Crespins ha declarat al respecte “arribarem on faça falta i pressionarem tot el que siga necessari. No podem tolerar aquesta burla al benestar de les persones per part d’una empresa pública. Jo també soc usuari del tren i vaig cada dia a treballar en ell. No és de rebut. El govern parla de sostenibilitat i de canvi climàtic, però no és possible amb un mal servei i unes pèssimes instal·lacions.” A més, ha afegit “aquesta no és una qüestió política, és una qüestió de poble. Totes aquelles persones que vulguen ajudar seran benvingudes. En breu anunciarem més accions de pressió per a que la gent de l’Alcúdia i de tota la Costera puga mostrar com de descontenta està amb RENFE i ADIF”.

Garrigós ha declarat també que “Ens té igual qui governe, a nosaltres ens tria el nostre poble i treballem per ell. Quan ha fet falta anar a una conselleria de Compromís a dir que estàvem en desacord amb alguna cosa o demanar el que fora, no hem dubtat. Vam negociar molt per aconseguir tenir un institut propi que no fora una extensió del de Canals i ho vàrem aconseguir. És la nostra cultura de partit, negociar i treballar per arribar a acords amb qui siga i on faça falta i els que farem mentre estem al govern del poble”.