L’ajuntament torna quatre anys abans del que era previst el deute generat per la mala gestió del PP

El Partit Popular va afirmar quan va deixar el govern del nostre poble que deixava “1.000.000 d’euros en la caixa…” Llàstima que oblidaren afegir que eren els diners que feien falta per al funcionament normal de l’ajuntament i anar pagant els deutes que deixaven per a la resta de l’any. Una situació més greu si es té en compte que a l’ajuntament ens vam trobar amb factures pendents de pagament que no estaven incloses a la comptabilitat i un deute de milions d’euros al que es va afegir la “Sentència del Riu Nou” que ens obliga a pagar cada any vora 435.000 € per les errades urbanístiques i la incapacitat de trobar solucions que va mostrar l’anterior equip de govern.

La bona notícia és que en 3 anys de bona gestió hem aconseguit millorar i ampliar els serveis que oferim al poble i disminuir en bona part el deute que vam heretar d’eixa dreta que diu que sap administrar millor que ningú. Serà que no és veritat que els del PP administren tan bé.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *