S’amplien els serveis de l’escoleta

No ens cansem de dir que les xiquetes i els xiquets són el futur i per això pensem que cada cèntim que es gasta en millorar l’educació és un cèntim ben gastat. És per això que des de l’inici de la legislatura es van programar una sèrie d’inversions a la guarderia-escoleta que van millorar les condicions a les que es trobava el centre.  La bona notícia és que ara s’ha aconseguit que la Conselleria d’Educació, dirigida pel nostre company Vicen Marzà, cree a l’escoleta un aula gratuïta per a xiquetes i xiquets de 2 i 3 anys. Una mesura que ajudarà a millorar l’educació que reben al temps que facilitarà la vida dels pares i famílies.

Arxivat en: Cultura i Educació, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *