El diputat al congrés Joan Baldoví ha visitat hui l’Alcúdia de Crespins amb motiu de les festes patronals que s’estan celebrant. Durant la visita, el nostre alcalde i regidors Pepe Garrigós, Àngels Perales i Jordi Caparrós l’han acompanyat en un recorregut per la localitat al que li han presentat diverses problemàtiques locals.

La visita a inclòs una visita a les obres que ADIF està desenvolupant a la localitat i a les que Baldo ha exercit de mediador amb el ministeri per tal d’aconseguir millores que augmenten la seguretat del tràfic. Un treball de mediador en aquesta qüestió que ha estat desenvolupant des de fa temps, ja que cal recordar que va presentar diverses iniciatives al congrés i esmenes als pressupostos generals de l’estat demanant la construcció d’un pas soterrani per a vehicles i persones a l’actual pas a nivell de l’Alcúdia de Crespins al lloc de la passarel·la peatonal projectada per ADIF.  Una demanda local a la que ADIF ha accedit ja després d’intenses negociacions i a la que el treball de Baldoví al congrés ha estat una eina al servei del nostre poble.

Joan Baldoví ha mostrat també la seua voluntat de col·laborar amb el seu treball al congrés per tal d’evitar que el tan necessari corredor mediterrani, i que  Compromís reclama des de fa tant de temps, es transforme en una font de molèsties per a la gent de la Costera. Així s’encetarà una doble línia de treballal congrés al que Baladoví que per una banda demanarà l’acceleració dels treballs sense que es tornen a donar les parades que han deixat molts pobles sense un servei de rodalies digne i per l’altra vigilarà i oferirà solucions per tal d’evitar que les obres o el tràfic de mercaderies generen molèsties innecessàries a la gent de la comarca.