El senat és una institució poc adaptada a les necessitats de la gent, però mentre existisca l’hem de fer servir. Els nostres senadors Carles Mulet i Jordi Navarrete t’explicaran el proper dia 5 com poden ajudar-te davant les teues preocupacions quotidianes. Sabies, per exemple, que un senador pot exigir que se li entregue la documentació oficial que a tu et deneguen? o que un senador pot fer preguntes al ministre o càrrec corresponent relacionat amb el tema que a tu t’interessa?

Carles Mulet i Jordi Navarrete destaquen al senat per la seua voluntat de treballar. A la darrera legislatura Mulet en solitari va presentar més propostes i preguntes que la resta de senadors valencians junts. Han aconseguit una reputació tan sòlida que gent d’altres territoris (com Lleó) que es senten menyspreats i abandonats han contactat amb ells per a que porten al senat les seues demandes.

El proper divendres tens l’oportunitat de parlar amb ells i fer-los arribar les teues preocupacions.

L’acte es celebrarà a la Sala “Els Pardalets” (dalt de l’arxiu municipal, en front de la Biblioteca, a la Sala Generalitat) a les 19:00.