ELECCIÓ JUTGE DE PAU SUPLENT

Com ja hem informat, no estem d’acord amb el sistema d’elecció dels jutges de pau i els seus suplents. Considerem que el millor és una elecció popular o un sistema de selecció a partir de criteris objectius com una oposició.
 
Vist que no tenim l’opció d’organitzar un referèndum al respecte vam fer una consulta a la ciutadania per a que ens digueren que havíem de fer: Abstenir-nos o recolzar algun dels candidats. El resultat va ser que havíem de recolzar Alicia Andrés.
 
A les reunions amb els portaveus de la resta de partits hem defensat aquesta elecció. Però ens hem trobat amb que des d’altres costats es vol defensar la candidatura d’altres dues persones, sense que cap candidat tinga els vots suficients per ser elegit.
 
Davant aquest bloqueig, que pot implicar que el Consell General del Poder Judicial multe el nostre poble si es retarda l’elecció, i després de parlar amb la pròpia persona interesada per explicar-li la situació i rebre la seua comprensió; la nostra executiva ha acordat autoritzar al nostre grup municipal a que efectue les negociacions necessàries per resoldre la situació.
Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *