Lluitarem altre any per a intentar que la pujada no siga tan alta com s’ha previst.

El Sr. Sicluna va deixar signada amb el Sr. Montoro una pujada del 10% anual de l’IBI al nostre poble durant varis anys (Adjuntem còpia de la sol·licitud enviada i signada per Sicluna). Enguany hem aconseguit que aquest 10% es quedara en un 4%, un resultat del treball incansable de tota la corporació i en especial del nostre regidor d’hisenda Pepe Garrigós. Però Montoro ja ens ha enviat, pel Butlletí Oficial de l’Estat, el recordatori de que en 2017 vol pujar l’IBI a totes les famílies alcudianes. Tornarem a lluitar per a reduir aquesta pujada en tot el que li siga possible a l’ajuntament.

El Sr. Sicluna va prendre aquesta decisió sense consultar amb ningú, ni passar-la pel plenari ni informar als grups de l’oposició; tot i que s’allargava per molts anys més dels que ell tenia de mandat. Una actitud constant en la seua gestió i similar a la que va mostrar quan va ocultar deutes milionaris amb la Diputació de València, amagar una sentència que ens va a costar a tots 4,5 milions d’euros o va signar un conveni amb ADIF que en la pràctica implica partir el nostre poble en dos i separar-lo del poble veí de Canals. Situacions que estem mirant de corregir des de que hem entrat en el govern i que poc a poc donen fruit.

No podem dir que ens sorprén l’actitud de Sicluna i els seus companys que han arruïnat el nostre ajuntament i ara exigeixen que en un any arreglem el que ells han fotut durant molts. És l’actitud general del PP valencià i espanyol que comencen els focs però no volen fer-se càrrec de l’incendi. La mala notícia per ells és que el nostre poble funciona i poc a poc millora i que a la ciutadania ja se li estan obrint els ulls i comença a saber qui gestiona bé de veritat.