El Partit Popular del nostre poble no juga net: Sicluna ha de dimitir.

Aquesta campanya electoral no ha sigut un exemple al nostre poble. Des de fa mesos el Partit Popular va iniciar una campanya de descrèdit contra el nostre col·lectiu, amb atacs personals i desqualificacions a les xarxes socials i als diferents butlletins que ha publicat. Davant d’un d’aquests abusos el nostre company Pepe Garrigós va denunciar Javier Sicluna. Hui és el dia en que el Sr. Javier Sicluna Lletget ha quedat retractat al jutjat de pau com el calumniador indigne que és. La mentira no té lloc a la democràcia i el Sr. Sicluna hauria, si té un mínim de dignitat, a banda de demanar perdó i rectificar; deixar la regidoria que ocupa. Una persona que ha mentit al poble per arrapar uns pocs vots no és digna de representar a les persones de l’Alcúdia de Crespins que han votat al PP amb la confiança d’estar triant algú amb respecte per la convivència democràtica.

 

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *