La regeneració de l’antic ecoparc, treballem per millorar la qualitat de vida.

Al nostre programa ens vam comprometre a regenerar la imatge del nostre poble i dignificar l’entorn d’un dels principals elements del nostre patrimoni: El naixement i el Riu dels Sants. Volem crear un entorn més agradable i saludable per tots que genere qualitat de vida i augmente l’atractiu del nostre poble per tal d’atraure visitants, activitats i potencials inversions i inversors. La qualitat de vida ha de ser el motor del futur del nostre poble. Un lloc agradable per viure és un lloc agradable per invertir i crear riquesa.

L’àrea de l’antic ecoparc era un punt de degradació i contaminació que afectava negativament l’àrea del naixement i la pujada a la Plana. Una de les nostres primeres actuacions ha estat netejar i revertir la zona al seu estat natural. En breu es plantarà vegetació natural de forma que allà on hi havia runa ens trobem en el futur amb un espai verd. No es tracta d’una actuació aïllada. Estem fent boscos urbans als nostres parcs i jardins i estem també fent actuacions per millorar l’entorn de zones com l’Estació-Muntanyeta i Antic Camp de futbol. Poc a poc i amb els recursos molt limitats dels que disposa el nostre ajuntament intentem que el nostre poble canvie la imatge d’abandó que té ara per altra més digna per tots.

Volem agrair a Pedro García, regidor d’urbanisme i medi ambient, i a la resta de regidors l’esforç que han fet. També volem donar les gràcies a la colla de treballadors municipals que amb molts pocs mitjans ens estan ajudant a millorar la imatge del nostre poble.

ABANS_ARA_ECOPARC

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *