El PP de l’Alcúdia de Crespins continua amb la seua campanya de descrèdit i mentires contra Compromís.

Manipula antigues declaracions i nega l’existència d’assemblees de les que aportem proves de la seua celebració.

Hem vist aquests dies a la premsa com el partit del nostre poble intentava, altra vegada, desacreditar el nostre col·lectiu repetint un seguit de mentires que porta repetint des de l’estiu. En aquesta campanya de descrèdit volen posar en la nostra boca que vam dir que no faríem butlletins d’informació municipal quan el que vam dir és que no faríem butlletins manipuladors i propagandístics com els que va fer l’equip de govern del Partit Popular. Creguem en informar a la ciutadania sense omplir cada pàgina amb fotos i més fotos de l’alcalde vinguen a compte o no. Creguem també en enviar els BIM no quan s’acosten les eleccions sinó de forma continuada, per a que la ciutadania estiga assabentada d’informacions d’interès sobre el funcionament del seu ajuntament. Creguem en no presentar com èxits de gestió obres que encara, a dia de hui, no se sap com es van a pagar.

És encara més greu que el PP del nostre poble haja intentat aprofitar l’ocasió per repetir altra vegada una mentira a la que ens acusa de no haver celebrat l’assemblea de ratificació del pacte de govern municipal que vam exigir com condició prèvia a qualsevol negociació per formar un equip de govern. Volem recordar que no vam fer una sinó dues d’aquestes assemblees. Una a la seu del nostre col·lectiu la nit anterior a la signatura del pacte i a la que, com totes les reunions que celebrem, va poder assistir, opinar i votar qualsevol persona amb independència de la seua militància i ideologia. L’altra es va celebrar el 3 de juliol a la Sala Generalitat de l’edifici de la biblioteca a la que Roberto Granero i Pepe Garrigós van explicar a la ciutadania els continguts del pacte i a la que aquest es va veure ratificat en votació. Tant una com altra assemblea podien haver rebutjat el pacte o haver exigit modificacions que haurien forçat la seua reelaboració per ser sotmés de nou a ratificació. Som un col·lectiu que creu en la participació i en la transparència i que les aplica en el seu dia a dia.

Som conscients que els Populars de l’Alcúdia de Crespins que durant el seu govern han amagat al poble sentències milionàries, acords perjudicials amb ADIF que poden partir el poble en dos o un deute milionari amb la diputació, no poden comprendre i saber molt de transparència i participació; però aquesta campanya de mentides que pretén negar el que tota la gent del nostre poble ha vist i constatat no pot continuar.

Vos adjuntem fotos que mostren les mentires del PP.

captura2_face

captura1_face

captura3_face

 

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *