Davant el pacte PSOE, PP, C’s per la presidència de la mesa de les Corts de l’estat.

Anit, algunes persones ens van preguntar si l’acord del PSOE amb PP i Ciudadanos a Madrid faria que trencàrem el nostre pacte de govern a l’ajuntament de l’Alcúdia de Crespins. Les urnes en maig van mostrar la voluntat de canvi del nostre poble, una voluntat que va mostrar una majoria clara en vots i regidors de les forces que es presentaven oferint canvi, renovació i polítiques d’esquerres. Per a nosaltres aquesta voluntat és sagrada i per tant treballarem tota aquesta legislatura perquè el nostre ajuntament aplique polítiques d’esquerres, valencianistes i ecologistes.

En les eleccions del 20 de desembre, el poble de l’estat va donar més vots a les forces que ens presentàvem oferint polítiques d’esquerres (12.680.000 vots de Podem, PSOE, EU i de plataformes amb les que forces com Compromís ens hem presentat junt a Podem a diversos territoris, ERC, EH, PACMA…) que a les que es presentaven oferint polítiques neo-liberals i de dreta (11.583.000 vots de PP, Ciutadanos, CiU i PNV). Que el PSOE haja donat la majoria en la mesa del Congrés a partits de dretes a canvi de la presidència ens sembla pervertir el resultat de les darreres eleccions i una falta de respecte a moltes persones que li han votat en la creença que farien el contrari del que estan fent. Amb aquest acord, per exemple, PP i Ciutadans poden impedir que es creen les comissions d’investigació necessàries per aclarir els casos de corrupció que afecten el PP.

Aquest acord ens deixa veure una cara del PSOE que no ens agrada gens, la de qui a canvi d’una cadireta està disposat a pactar amb un partit antisocial i amb casos de corrupció institucionalitzada com el PP o un partit, com Ciudadanos, que únicament obre la boca a les Corts valencianes per intentar impedir que els valencians i les valencianes aconseguim un finançament just o per ofendre les nostres tradicions i cultura.

Treballarem dur aquesta legislatura per impedir que aquesta cara del PSOE siga també la que es mostre a l’Alcúdia de Crespins.

Volem finalment mostrar la nostra solidaritat amb totes les persones que van votar el PSOE amb l’esperança que foren un instrument de canvi, progrés i l’esquerra. Moltes d’elles ens van demanar en maig que no pactàrem amb la dreta des del convenciment que estaven recolzant una candidatura de progrés i esquerres. Un partit disposat a la renovació a tots els nivells que li cal al nostre país i al nostre estat per tal d’acabar amb dècades de corrupció i malifetes que han pervertit la democràcia i l’han posat al servei dels poderosos. A totes aquestes persones els volem dir que en Compromís per l’Alcúdia de Crespins sempre tindran un aliat fidel que treballarà incansablement per aquest canvi. Estem disposats, com ho hem estat sempre, a escoltar qualsevol proposta vostra i a defendre-la i intentar que s’aplique al nostre poble.

Hui estem molt decebuts amb el nostre company de govern que ha permés que els seus companys, que en teoria els representen, fallen els seus votants. Nosaltres continuarem treballant per i per a vosaltres amb la mateixa força, il·lusió i ganes al nostre ajuntament i esperem que en el futur sàpiguen donar-nos motius per a continuar celebrant un pacte que considerem positiu pel nostre poble.

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *