Compromís la Costera i la Canal enceta la campanya electoral amb la visita de Joan Baldoví.

Els Valencians ens juguem en aquesta campanya el nostre futur, Baldo ens recorda que «aquestes són les eleccions més valencianes de totes»

1/12/2105

Ahir ens va visitar Joan Baldoví que va voler encetar amb la gent de la Costera la campanya electoral. Baldo va seguir el nostre costum de xafar carrer i escoltar a la gent, de recollir les seues inquietuds i les seues demandes i mantenir trobades amb agents socials de les nostres comarques. No de bades, ha sigut el diputat més actiu en defensa de l’interès valencià en la darrera legislatura en presentar ell sol més esmenes als pressupostos generals de l’estat que tots els diputats valencians de PSOE, PP i EU.

VISITA BALDO 3

Al llarg del dia Baldo es va comprometre a treballar per la millora de les infraestructures de la nostra comarca durant la propera legislatura on treballarà per un servei digne al ferrocarril Xàtiva-Alcoi, per evitar que ADIF trenque el poble de l’Alcúdia de Crespins en dos amb un mur que el separaria també de Canals i per la recuperació de l’estació de ferrocarril de la Font de la Figuera i la construcció d’una per totes de la circumval·lació que històricament demana aquesta localitat.

A banda de les rodes de premsa i entrevistes amb mitjans de comunicació, Baldo va fer visites institucionals a Xàtiva i l’ajuntament de Canals, va contactar amb entitats de la societat civil (associacions de comerciants, Associació de Veïns del Casc Antic de Xàtiva, etc.) i va celebrar dues trobades obertes amb la ciutadania, una en l’Alcúdia de Crespins i l’altra en Xàtiva, a les que qualsevol persona va poder traslladar les seues inquietuds i demandes al nostre diputat.

VISITA BALDO 2

Baldo va voler recordar que és el moment que a Madrid arribe una veu valenciana forta, per poder resoldre moltes de les grans qüestions que afecten les nostres terres. Va qualificar les properes eleccions generals com «les més valencianes de totes» ja que a la propera legislatura es podran decidir, a banda de les infraestructures ja esmentades, qüestions com la millora del finançament valencià o la recuperació de l’estat del benestar. Afers pels que cal un grup fort valencià al congrés que des d’una perspectiva ecologista i d’esquerres treballe per la millora de la nostra qualitat de vida. Una idea ben resumida pel nostre lema de campanya #éselmoment.

VISITA BALDO 5