Informe d’actuació i propostes de la nostra regidora Àngels Perales

Ens vam comprometre a fer una gestió transparent de les nostres actuacions de govern, per això els nostres regidors i totes les altres persones del nostre col·lectiu que estan col·laborant amb la gestió municipal, faran periòdicament informes que seran publicats ací. És la millor forma de que esteu al tant del que fem i que podeu plantejar les qüestions al respecte que estimeu més oportunes.

El segon d’estos informes  (El primer, de Pepe Garrigós, el podeu consultar ací) és el d’Àngels Perales que és regidora de serveis municipals, és a dir està encarregada bàsicament de mantenir el nostre poble “en bon funcionament”. En el cas de la regidoria d’Àngels Perales, cal tenir en compte que la seua és una regidoria centrada en el manteniment de les infraestructures que proporcionen benestar i qualitat de vida a la ciutadania i en la gestió de determinats serveis com la recollida de residus, la neteja viaria, el mercat o l’enllumenat públic que són de gran interès per a la vida quotidiana. Es tracta, llavors, d’una regidoria a la que la gestió eficaç del recurs públic i l’atenció a demandes ciutadanes té un gran pes que és igual o superior a la del desenvolupament d’actuacions noves.

Podeu descarregar l’informe fent click en el següent enllaç: http://alcudiadecrespins.compromis.net/files/2015/09/INFORME-DE-GESTIO-ANGELS-PERALES-1ER-TRIMESTRE-LEGISLATURA_JUNY_SETEMBRE_2015.pdf

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *