Informe de gestió i propostes del nostre regidor Pepe Garrigós

Ens vam comprometre a fer una gestió transparent de les nostres actuacions de govern, per això els nostres regidors i totes les altres persones del nostre col·lectiu que estan col·laborant amb la gestió municipal, faran periòdicament informes que seran publicats ací. És la millor forma de que esteu al tant del que fem i que podeu plantejar les qüestions al respecte que estimeu més oportunes.

El primer d’estos informes és el de Pepe Garrigós, Vice-alcalde del nostre ajuntament i que està al càrrec també de les àrees d’hisenda, personal i seguretat ciutadana. Podeu descarregar l’informe fent click en el següent enllaç: INFORME DE GESTIÓ PEPE GARRIGÓS 1ER TRIMESTRE LEGISLATURA_JUNY_SETEMBRE_2015.

 

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *