No rotund al projecte d’ADIF per part del nou equip de govern de l’Alcúdia de Crespins

El nou govern de l’Alcúdia de Crespins demana la paralització de la proposta Adif-Sicluna respecte al tema del pas a nivell de l’estació i proposa tornar al pla inicial adoptat en 2011 o buscar noves solucions que no impliquen la construcció d’un mur que trenque la unitat urbanística del municipi.

La nova coalició PSOE-Compromís que governa a l’Alcúdia de Crespins ja ha deixat clara la seua postura pel que fa al tema de la supressió del pas a nivell de l’estació de l’Alcúdia de Crespins, com ja van indicar ambdós partits polítics als respectius programes electorals i com han publicat a les seues pàgines web. I és que el nou govern d’esquerres està totalment en contra de la modificació que es va fer al febrer per part de l’anterior alcalde del municipi Javier Sicluna amb ADIF trencant el consens que es va establir l’any 2011.

Aquest consens aprovat per plenari municipal per totes les forces polítiques i acordat en una reunió amb ADIF a Madrid a l’octubre de 2011 proposava una alternativa a la ja nomenada supressió que consistia en la construcció d’un pas inferior mixt per a vehicles i vianants pel pas a nivell i un ampli pas inferior per a vehicles, que no afectara a l’Avinguda 9 d’octubre.
Aquesta era la solució que s’havia plantejat en un principi i que s’anava portar a cap però que va ser anul·lada després de què Sicluna firmara un acord amb ADIF que suprimia el pas mixt per una passarel·la de vianants elevada, o el que és el mateix, un mur. Aquest mur dificultaria la comunicació entre les dos parts del poble i podria tindre conseqüències a nivell econòmic i per al benestar de la localitat.
Després de què el poble haja expressat el seu malestar entorn a aquest tema, la coalició d’esquerres que governa a l’Alcúdia de Crespins torna a sotmetre’l a acord plenari demanant la paralització de la solució imposada per Adif i acceptada per Sicluna. A més, sol·licita noves negociacions amb l’empresa ferroviària , tant tècniques com polítiques, per a implantar de nou la proposta inicialment aprovada a l’octubre de 2011.

Arxivat en: General, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *