Estem parlant i treballant pel futur del nostre poble.

SEGELLlogopsoealcudia
Estem parlant i treballant pel futur del nostre poble.

Compromís i PSPV-PSOE han encetat un procés de negociació.

 Compromís i PSPV-PSOE hem mantingut la primera d’una sèrie de reunions encaminades a establir el marc d’un possible pacte de govern per als propers anys. Esta reunió es va celebrar després que es marcaren el marc i les condicions prèvies de cadascú per al diàleg i d’una trobada de representants de cada organització política per a acordar el procediment de les negociacions.

Esta primera reunió s’ha centrat en l’estudi dels respectius programes electorals per tal de trobar els punts de confluència i acordar que fer allà on no hi havia coincidència. S’ha tractat d’una reunió fructífera que ha aconseguit generar un important consens. Una vegada s’ha aclarit que és el que es voldria fer, les properes reunions es centraran en com es podria dur a terme. Per això en la propera trobada es parlarà sobre quines serien les àrees de govern necessàries per organitzar l’ajuntament en aquest mandat. No es tracta de decidir qui ocupa cada càrrec sinó de saber quines són les àrees de responsabilitat política i administrativa que caldrien per a un possible futur govern.

Sabem que molts esteu pendents de quin serà el futur del nostre ajuntament. És una inquietud molt lícita i necessària, però també creguem que estareu d’acord en que ens estem jugant el futur de totes i tots. Pensem que més val un acord que vaja pas a pas però beneficiós per a tot el poble que un ràpid que acabe tornant-se en un problema.

El present comunicat és la resposta d’ambdues organitzacions polítiques al vostre interès i al nostre desig de transparència. Una qüestió que satisfarem amb més comunicats i amb una assemblea cívica final a la que es presentaria el possible pacte i a la que l’acord seria aprovat pels assistents.

Estem treballant amb la millor de les voluntats i esperem arribar a bons resultats. Som conscients de les expectatives que s’han creat i de la delicada situació que travessa l’Alcúdia de Crespins. Sabeu que som gent responsable i que anem a fer tot el que estiga en la nostra mà per millorar el nostre poble i garantir el benestar de la nostra gent.

Anem a estar en contacte permanent amb els veïns i veïnes del municipi per comunicar-vos mes coses i esperem que este procés acabe amb bones notícies per a tots.

Pel Col·lectiu Compromís per L’Alcúdia de Crespins: Xavier Delgado Franco (Portaveu local)

Pel PSPV-PSOE de L’Alcúdia de Crespins: Roberto Granero Martín (Secretari General)

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Francisco Santonja Davo diu:

    Poneros de acuerdo y punto. Fuera toda duda q no esté relacionada con el servicio al pueblo y sus vecinos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *