Es debatrà sobre ocupació, economia local, les obres d’ADIF, el macroabocador o el Riu dels Sants entre altres.

Ha arribat el moment d’un canvi. S’acosta una nova legislatura i hem d’avançar en el que sempre hem defensat per a que el nostre poble millore. Per això celbrarem una ASSEMBLEA OBERTA EL PROPER DIVENDRES 22 DE MAIG EN LA SALA GENERALITAT (Biblioteca) A LES 20:00.

Sabem que estem en campanya electoral i que tothom està demanant el vot, però nosaltres volem fer altra cosa. La passada legislatura hem intentat ser el més participatius possible en el funcionament del nostre col·lectiu i per això volem començar la propera fent un pas més enllà en la participació ciutadana.

El que farem el divendres és consensuar quines seran les línies mestres del treball que farà el nostre col·lectiu els propers anys respecte a temes importants que afecten al nostre poble:El projecte d’ADIF que ens pot partir en dos, els grans problemes ambientals locals com el Riu dels Sants o el macroabocador, la dinamització cultural i educativa, la millora social i la promoció econòmica que cal fer fer per a crear treball i riquesa en el nostre poble.

No es tracta de demanar el vot en les eleccions, ni de convèncer ningú respecte a les bondats del nostre programa. El que volem es recollir opinions i propostes per incloure-les en el treball que farem allà on ens envien les urnes el 24 de maig.

Hem proposat una sèrie de temes que ens semblen de gran importància, però estem oberts a incloure altres a l’ordre del dia o dedicar-li una assemblea més endavant. La nostra intenció és que esta siga la primera d’una sèrie més llarga.

Sabem que tots tenim un temps molt limitat i moltes obligacions i per això hem pensat que l’acte ha de ser el més dinàmic possible. Nosaltres farem una breu exposició inicial   d’uns 10 minuts i després passarem a rondes curtes de debat d’uns 10 minuts per a cada tema. Sabem que és impossible arreglar el nostre poble en una hora, una vesprada o un dia, però també sabem que en una hora podem iniciar les dinàmiques que ens ajude a treballar junts en benefici de tots i més enllà de les ideologies de cadascú.