El col·lectiu Compromís per l’Alcúdia de Crespins va celebrar el passat dissabte 18 d’abril l’acte de presentació de la candidatura a l’Ajuntament.

Primerament, vol mostrar el seu agraïment a tots aquells veïns que van acudir a conéixer els seua candidats, la seua nombrosa assistència els enorgulleix; així també, agraïx al diputat de Compromís a les Corts en Madrid, Joan Baldoví, que els acompanyara i donara el seu suport; als companys de Compromís de les poblacions veïnes; al company de Canals, Miquel Alventosa, que va fer de presentador en un acte molt dinàmic; i, finalment, a totes les persones que han acceptat formar part de la llista de candidats de Compromís per L’Alcúdia de Crespins, gràcies per la seua disponibilitat, la seua valentia i la seua qualitat, per creure en el seu projecte i donar aquest pas per servir al nostre poble.

Però, principalment, vol destacar a totes les persones que constitueixen el col·lectiu de Compromís, encara que no són la cara visible, treballen diàriament, aportant el seu temps, les seues idees, el seu treball per fer de l’ Alcúdia de Crespins una població millor, més activa i més rica en recursos.

Compromís per l’Alcúdia de Crespins es defineix com un partit d’esquerres, valencianista i ecologista i, tal i com va dir al seu discurs el cap de llista José Garrigós, «som un partit que valora sobretot la transparència i la participació de la ciutadania. Per això, hem format la nostra llista amb un procés de primàries, per primera vegada al nostre poble, on han participat tots els ciutadans i les ciutadanes que ho han desitjat. I esta participació volem que continuen exercint-la els i les ciutadanes en totes aquelles decisions fonamentals, perquè en ella es troba la vertadera essència democràcia».

Cap de tots aquests valors fonamentals respecta el PP a l’Alcúdia de Crespins i, per això, és necessari, urgent, un canvi de govern, forçat per la seua desastrosa i ocultista gestió.

Compromís per l’Alcúdia de Crespins creu que la vertadera democràcia s’ha de construir dia a dia amb el respecte, la proximitat, la transparència, el diàleg i la participació ciutadana. I aquest és el seu Compromís per l’Alcúdia de Crespins: servir a tota la ciutadania i treballar no per interessos particulars o del partit, sinó pels interessos del poble.

PRESENT_CANDIDAT_2