Som un col·lectiu obert que creu que els ciutadans i per això en el seu dia vam decidir que els nostres candidats els triareu vosaltres seguint un procés de llista oberta, el que vol dir que les alcudianes i alcudians decidireu en quin orde es presenten les persones que han dit que volen formar part de la nostra llista.

El vot es pot emetre de dos formes diferents: Electrònica o presencialment.

– El vot electrònic es fa del dimecres 28 al divendres 30 de gener de 2015. En el vostre correu rebreu les instruccions i el procediment.

– El vot presencial es farà a la nostra seu (C/ Blasco Ibáñez, 14) el dissabte 31 de gener de 18:00 a 20:00.

En la votació s’han d’omplir dues paperetes diferents, una per a les candidatures a les corts valencianes i altra per a la candidatura a les eleccions locals.

A) Tria de la llista a les corts valencianes: Tens que fer tres coses:

1) Posar o no una creu al costat de la única persona que s’ha presentat per a candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana (Mònica Oltra). Amb la creu manifestes el teu suport a la seua candidatura.

2) Posar o no una creu al costat de la única persona que s’ha presentat per a cap de llista de la circumscripció electoral de la província de València (Enric Morera). Amb la creu manifestes el teu suport a la seua candidatura.

3) Ordenar la resta de candidats a la llista de les corts. A cada casella has de posar el número ordinal que vols que la persona ocupe en la llista (el 1 el primer, el 2 el segon, etc…). Has d’ordenar al menys 7 dels candidats presentats. Com que creguem en la igualtat i la paritat, han de ser homes i dones al 50% o com a molt sols triar un més d’un sexe que de l’altre.

B) Tria de la llista a les eleccions locals.

Has d’ordenar els candidats de la llista oberta que hem presentat posant el número ordinal que vols que la persona ocupe en la llista (el 1 el primer, el 2 el segon, etc…). Has d’ordenar al menys dos dels candidats. En aquest cas també apliquem la paritat i has de triar homes i dones al 50% o com a molt sols triar un més d’un sexe que de l’altre.

 EXPLICATIU SISTEMA VOT CC_rFes click sobre la imatge per a fer-la gran